ЗАКРИТИ

День відкритих дверей у Східноєвропейському університеті

День відкритих дверей у Східноєвропейському університеті

28 листопада Східноєвропейський університет відвідали абітурієнти та вчителі шкіл з міста Черкаси та Черкаського району.

Зустріч видалась дуже цікавою, пізнавальною та насиченою подіями. Цікавими були екскурсії на кафедри, у інформаційно-комп’ютерні лабораторії, правничу клініку, концертний зал, бібліотеку, читальний зал, кафе «Вікно в Париж», музей, спортивно-тренажерний зал, ННВЦ, туристичну агенцію при університеті. У конференц-залі університету відбулась презентація спеціальностей, спілкування викладачів зі школярами щодо процесу складання ЗНО та підготовки до вступу у вищий навчальний заклад.

На завершення події абітурієнти та вчителі шкіл змогли насолодитися святковим концертом, під час якого виступили студенти Східноєвропейського університету з відомими піснями, власними пісенними творами, цікавими мініатюрами про студентське життя та музичними номерами. Наші студенти змогли повністю донести до глядачів всі переваги закладу, комфортні умови та перспективні можливості для студента СУЕМ під час навчання, а саме: проявити себе, самоствердитись та зарекомендувати себе, адже всі добрі ініціативи студентства завжди підтримує керівництво навчального закладу.

Це вже другий День відкритих дверей у Східноєвропейському університеті, оскільки велика кількість абітурієнтів цікавиться нашим навчальним закладом, адже в ньому створені всі умови для розвитку професійних та творчих здібностей студентів.