ЗАКРИТИ

День студента в СУРА

День студента в СУРА

Сьогодні у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова та Фаховому коледжі СУРА відбулось святкування Дня студента. Адміністрація закладу разом зі студентською радою влаштувала урочистості для здобувачів освіти. У Фаховому коледжі пройшла посвята у студенти першокурсників, на якому вони отримали свої заліковки та обрали життєві пріоритети студента.

Старшокурсники коледжу розіграли сценку “Як витягнути сесію” за мотивами народної казки “Ріпка”, а викладачі та адміністрація дали цінні настанови на майбутнє. Опісля студентська рада університету за сприянням адміністрації та викладачів провели урочисту частину, президент університету Наталія Рауфівна Аблязова привітала студентів зі святом і разом з деканом факультету економіки і менеджменту Оленою Миколаївною Сукач та директором Фахового коледжу СУРА Анною Валеріївною Новак нагородила студентів-волонтерів, які беруть активну участь у громадському житті не тільки закладу, але й країни.


Студенти пограли у гру зі знання українських пісень і на цій позитивній ноті завершили урочисті, а вже ввечері мали змогу потанцювати під пісні улюблених виконавців на дискотеці у сховищі. Ще раз вітаємо нашу молодь з Днем студента та бажаємо блискавичних успіхів у навчанні, шаленої жаги до знань, відмінних оцінок на сесії та насолоди від студентського життя!