ЗАКРИТИ

День студента в СУЕМ

День студента в СУЕМ

16 листопада в нашому Університеті відбулася святкова програма, присвячена Міжнародному Дню студента, яка відрізнялася по-сімейному теплою і наполегливою атмосферою.

Офіційну частину свята відкрив Перший проректор, доктор наук з державного управління, доцент П.І.Гаман, який теплими словами привітав студентську молодь та вручив почесні нагороди «Заслужений артист СУЕМ» кращим учасникам художньої самодіяльності Університету. Це – студентки 3 курсу КЕУ Осипова Ліана і Кошова Марина та студентка 4 курсу Інституту економіки Ольга Журавель. Пам’ятні дарунки також були вручені окремим викладачам і співробітникам Університету. Прикрасою свята став величезний торт - солодкий подарунок студентам від Президента СУЕМ Аблязова Р.А. та Ректора СУЕМ Казаріновой Н.Л.

Після офіційної частини відбувся святковий концерт. Співати, танцювати, складати вірші та твори на вільну тему студентству подобалося завжди. В цьому всі присутні змогли переконатися, коли побачили, наприклад, директора коледжу Шамару С.О. в ролі не тільки ведучого свята але й співака, який в дуеті з керівником хореографічної студії В.О.Харитоновим, з задоволенням виконував улюблений шлягер. В підготовку концерту внесли частинку своєї душі не тільки «метри» художньої самодіяльності, але й нові зірочки, яким допомагають засвітитись в Центрі культури та дозвілля Університету, тому що День студента – саме той день, коли ваші нерозкриті таланти зможе побачить не тільки оточення, але й навіть ви самі.