ЗАКРИТИ

День студента

День студента

17 листопада в нашому університеті відбулося святкування Міжнародного дня студента. Офіційну частину свята відкрила ректор університету, яка теплими словами привітала всіх присутніх зі святом та вручила почесні нагороди від адміністрації кращим студентам університету.

Щиро привітав студентську молодь з Міжнародним днем студента начальник управління в справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Зеленський М. В.

Урочистості продовжила велика, насичена та яскрава святкова програма, яка складалася з авторських пісень та віршів, жартів про студентське життя, гуморесок, постановочних номерів. Дуже приємно бачити, що творчий настрій в нашому університеті носить постійний та масовий характер.

Під час концерту на глядачів чекало багато приємних сюрпризів. Один з них – виступ команди КВК «99 франків» Черкаського бізнес-коледжу, який дуже сподобався глядачам.

Ще одним святковим сюрпризом став  величезний та дуже смачний торт – солодкий  подарунок студентам від адміністрації університету.

Свято завершилось в Черкаській обласній філармонії, де відбувся концерт «Шедеври світової класики».

Дорогі студенти! Нехай студентське життя назавжди залишиться у вашій пам’яті як безкінечне, прожите на одному диханні свято молодості, романтики, інтелекту. Хай в вашому житті завжди будуть радості пізнання, чудові досягнення і незабутні звершення! Зі святом!