Зустріч з ветераном органів прокуратури України!

Зустріч з ветераном органів прокуратури України!

3 жовтня о 12:00 у відеоконференц-залі університету відбулася зустріч студентів з ветераном органів прокуратури, колишнім прокурором Соснівського району міста Черкаси, почесним працівником прокуратури України, старшим радником юстиції України Кучеренком Григорієм Єрмолайовичем.

Зустріч була приурочена до відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку.

Під час зустрічі Григорій Єрмолайович обговорив важливі аспекти роботи в органах прокуратури, питання кваліфікації та особистих якостей праціївників, звернув увагу на аксіому додержання дрес-коду юристів та надав життєві поради студентам.

Зустріч пройшла в затишній атмосфері. Студенти не залишали Григорія Єрмолайовича в спокої, задавали дуже багато питань, на які він дав кваліфіковані відповіді та поради. На завершення Григорій Єрмолайович подякував студентам за активну громадську позицію, небайдужість до суспільних життя, побажав їм добре навчатися та побудувати гарну кар`єру. В свою чергу студенти висловили вдячність за чудову лекцію, важливі поради та побажали Григорію Єрмолайовичу міцного здоров’я і довголіття.