Зустріч випускників з представниками провідних навчальних закладів міста

Зустріч випускників з представниками провідних навчальних закладів міста

Що може бути найважливішим для випускника школи? Звичайно ж вибір майбутньої професії, яка стане не тільки надійним засобом отримання заробітної плати для забезпечення достойного рівня життя, а й улюбленою справою.

І вже вкотре у Черкаській ЗОШ №12 організована зустріч випускників з представниками провідних навчальних закладів міста для допомоги у визначенні свого професійного життєвого шляху.

15 березня учні 11 класів та їх батьки мали нагоду зустрітися та поспілкуватися з кандидатом економічних наук, доцентом кафедри фінансів, маркетингу, банківської справи та страхування Сараною Лесею Анатоліївною, яка представила приватний навчальний заклад Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова.

52 (2)

Леся Анатоліївна ознайомила присутніх з унікальною історією університету, перспективними планами розвитку, спеціальностями, які  є актуальними сьогодні та випускники яких є затребуваними на сучасному ринку праці. Також була налагоджена комунікація для постійного спілкування випускників школи та представників університету в особі Сарани Л.А., яка гостинно запросила бажаючих відвідати університет, познайомитись з керівництвом, професорсько-викладацьким складом та навчальною базою університету.