Враженнями від співпраці з фондом Віктора Пінчука та навчання у Львівській бізнес-школі

Враженнями від співпраці з фондом Віктора Пінчука та навчання у Львівській бізнес-школі

Ділиться стипендіатка Фонду, аспірантка Східноєвропейського університету економіки і менеджменту Світлана Немилостива.

Цього року мені поталанило стати стипендіаткою Фонду Віктора Пінчука «Завтра. UA». Фонд підтримав мої ідеї щодо впровадження енергозберігаючих технологій, зокрема в агропромисловому секторі економіки. Ця тема є частиною моєї наукової роботи, над якою в цьому році я почала працювати як аспірант Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Скажу більше. Фонд Віктора Пінчука профінансував мене та ще 9 таких же захоплених наукою та бізнесом небайдужих людей у вигляді тижневого курсу лекцій у Львівській бізнес-школі, що діє при Українському Католицькому Університеті. І щойно ми повернулись звідти.

Для групи стипендіатів «Завтра. UA», які працюють над створенням комп’ютерної гри на тему енергозбереження, було організовано зустріч із провідними львівськими експертами з IT-технологій. Це допомогло команді структуруватись у роботі, чіткіше окреслити цілі та бажання.

Та найбільше часу й зусиль під час навчання у  Lviv Business School of UCU ми приділяли роботі в команді. Із нами працювали норвезькі викладачі, сучасні, комунікабельні та харизматичні. Зокрема, всі ми досліджували тему запровадження нових сервісів для львівських туристів, поліпшення туристичної інфраструктури міста. Щодо нашої команди, то ми розробили концепцію принципово нового таксі, яке так і називатиметься «New LVIV».

А скільки корисного та цікавого про Львів і львів’ян ми дізнались із екскурсій та живого спілкування з представниками бізнес-еліти міста!

Можна й далі ділитись чудовим настроєм і враженнями від навчання Lviv Business School of UCU та спілкування з львів’янами. І головне,  плідною співпрацею з колегами по Фонду Віктора Пінчука «Завтра. UA». Але я хочу сказати тільки одне, я щаслива! І  я точно знаю, чому. Тому що в щасливий день, в щасливому місці зустрілась із щасливими людьми, які рухають нашу країну вперед, роблять її цікавою для світу, а головне – не стоять на місці, ставлять високі цілі й досягають їх.