У сквері хіміків студенти СУЕМ вітали Черкащан із днем перемоги

У сквері хіміків студенти СУЕМ вітали Черкащан із днем перемоги

9 травня у сквері Хіміків за участю студентів Східноєвропейського університету відбувся святковий концерт «Крізь спалахи років вогненних», присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

– У цей святковий день студенти СУЕМ  хочуть подарувати Вам пісні та вірші про головне: про мужність і кохання, відважність і героїзм, про війну та перемогу, – із такими словами звернулася до глядачів ведуча.

img_6431

Кожен виступ студентів був сповнений патріотизму, любові до рідного краю та поваги до свого минулого. У такий спосіб молоде покоління висловило вдячність і шану ветеранам за їхній героїчний подвиг, самовідданість та вірність Батьківщині.

Споглядаючи на творчих і обдарованих студентів, глядачі щиро співпереживали,зі сльозами на очах співали разом із виконавцями добре відомі фронтові пісні, що створювало у сквері теплу і зворушливу атмосферу.

Студенти університету також підготували смаколики з салом і частували ними черкащан під час святкового заходу, пропагуючи традиційну українську кухню.