У Східноєвропейському університеті відгримів новорічний благодійний бал

У Східноєвропейському університеті відгримів новорічний благодійний бал

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту 22 грудня пройшов Новорічний благодійний бал «Назустріч мрії».

Задля благодійної справи зібралися представники обласної влади, громадських організацій, студенти і викладачі вищих навчальних закладів міста. Ведучими заходу були актор і режисер Черкаського драмтеатру Олесь Павлютін та викладач Східноєвропейського університету Інна Кушнір.

Відкриваючи захід, ректор університету наголосила на благородній місії проведеного балу та подякувала всім присутнім, які не залишилися осторонь і взяли участь в урочистостях, виявляючи тим самим свою небайдужість до дітей, що потребують допомоги. Ректор відзначила високу активність студентів вишу у підготовці до благодійного заходу та привітала колектив і студентство університету з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

Щороку до новорічних свят Східноєвропейський університет допомагає та підтримує вихованців Черкаського притулку для дітей «Теплий дім», Корсунь-Шевченківської школи-інтернату та інших. Здійснюється допомога  обласному центру дитячої онкології та гематології комунального закладу «Черкаський обласний онкологічний диспансер» Черкаської обласної ради.

Також щороку студенти університету від імені президента Східноєвропейського університету Рауфа Ахметовича Аблязова вітають з Новим роком та вручають подарунки дітям-інвалідам, багатодітним сім’ям, людям похилого віку в селі Дубіївка Черкаського району.

img_4094

Із вітальним словом виступив перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль. Він наголосив на тому, що Східноєвропейський університет є лідером серед навчальних закладів області у проведенні благодійних і соціальних акцій. Віталій Володимирович подякував керівництву і колективу університету за проведення таких заходів і закликав інші навчальні заклади сприяти активному розвитку доброчинності.

Зі словами вдячності до університетської родини звернувся голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда. Він привітав усіх присутніх з наступаючими святами та побажав здоров’я і миру на всій землі.

img_4113

Студенти Східноєвропейського університету поставились дуже відповідально до заходу і підготували на чолі з художнім керівником Наталією Зінченко дуже цікаву та насичену концертну програму.

Гості змогли насолодитися казковою виставою «Снігова Королева», новорічним вальсом, білим танцем, музичними композиціями тощо. Родзинкою концертної програми став виступ актора та режисера Черкаського театру Олеся Павлютіна, який виконав пісню групи «Бітлз».

Кульмінацією проведення балу стали вибори короля і королеви балу. Ними стали Сорока Богдан і Таран Діана. Ректор вручила їм та всьому студентству солодкий подарунок – торт і нагородила королеву святковою короною, а короля – стрічкою та бутоньєркою.

Учасники заходу насолоджувалися музикою, танцювали, душевно спілкувалися, даруючи один одному новорічний настрій. Упродовж вечора всі охочі могли долучитися до акції, поклавши кошти до благодійної скриньки.

Східноєвропейський університет і надалі проводитиме благодійні заходи, залучаючи до них дедалі більше небайдужих людей. Такі акції допомагають розвивати у студентів гуманність, небайдужість та вміння співчувати.