Ура!!! Канікули!!!
Всім здається, що іспити триватимуть вічно. Не встигне студент озирнутися, як витягне свій квиток на першому іспиті, на другому, а там, дивишся, і сесія закінчиться.
Цього разу за новими знаннями студенти третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Східноєвропейського університету вирушили до ресторану Storiеs.
Адміністратор ресторану ознайомила із концепцією закладу, інтер’єром, структурою і режимом роботи, матеріально-технічним забезпеченням, асортиментом продукції, основними і додатковими послугами. Студенти закріпили теоретичні знання з організації та моделювання процесу повсякденного обслуговування різних контингентів споживачів у ресторані. Також молодь довідалася про особливості організації проведення банкетів і прийомів.
Антоніна Яхтер, старший викладач і керівник проекту "Готельно-ресторанні практики", підкреслила, що головним завданням організації навчання студентів сфери обслуговування є використання традиційних й інноваційних форм і методів, які доповнюють один одного, становлять єдину систему освітнього процесу та забезпечують підготовку конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців.
Щира подяка адміністрації ресторану Storiеs за теплий прийом і співпрацю.
Всім здається, що іспити триватимуть вічно. Не встигне студент озирнутися, як витягне свій квиток на першому іспиті, на другому, а там, дивишся, і сесія закінчиться.
5 червня 2024 року завідувачка кафедри Людмила Кузнецова та доцент кафедри Денис Аблязов взяли участь в роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки»
Двадцять вісім років тому було визначено і затверджено права і свободи наших громадян. Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стала важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина.