Освіту й науку – у практику!

Освіту й науку – у практику!

28 травня 2014 року відбулося чергове засідання Вченої ради Східноєвропейського університету. Вкотре захід розпочався з урочистого вручення атестата доцента від Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України.

Цього разу щасливим володарем атестата доцента кафедри теорії та практики перекладу став Валерій Михайлович Кикоть. Колеги зазичили пану Валерію подальших творчих успіхів і натхненної праці на освітній і науковій ниві.

У рамках засідання було розглянуто низку питань, серед яких і такі важливі:

– стан дослідження наукових тем кафедр університету, зареєстрованих Українським інститутом науково-технічної та економічної інформації;

– навчально-наукові виробничі центри Східноєвропейського університету: здобутки та інновації в діяльності.Основний наголос доповідачі і співдоповідачі робили на впровадження знань, умінь і навичок, здобутих студентами і викладачами у процесі теоретичної підготовки, у практичну роботу. Зокрема, йшлося про розширення участі студентів у наукових дослідженнях за темами профільних кафедр, а також – у проходженні спеціалізованих курсів у навчально-тренувальному банку, клубі “Інвестор”, правничій клініці та інших провідних навчально-наукових виробничих центрах Університету.