Навчальний семінар

Навчальний семінар

14 травня в Східноєвропейському університеті відбувся науковий семінар «Оцінка ефективності фінансово-господарської діяльності виробничих підприємств України в умовах обмеженості ресурсів».

В роботі семінару взяли участь викладачі та студенти кафедр економіки підприємства, обліку і аудиту, маркетингу, фінансів і кредиту.

З доповіддю виступив кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства Демидов Олексій Анатолійович. Доповідь викликала зацікавленість аудиторії та жваві дискусії щодо методики оцінки фінансового стану, ресурсів та активів підприємства, а також аналізу платоспроможності, ліквідності та фінансової стійкості.

В обговоренні актуальних економічних питань взяли участь студенти-випускники. Це дало їм змогу поглибити знання, отримані під час аудиторних занять. Такий синтез теорії і практики у подальшому буде застосований ними при виконанні практичних завдань, під час проходження виробничої практики, стане вагомим стимулом для подальшого самовдосконалення та допоможе у працевлаштуванні.