Інтерв’ю з випускницею Світланою Мохонько

Інтерв’ю з випускницею Світланою Мохонько

Продовжуємо публікацію серії інтерв’ю з нашими випускниками. Цього разу нам вдалося поспілкуватися зі Світланою Мохонько – директором туристичної фірми «МакСіма тур».

Випускниця розповіла про навчання у виші, подальшу кар’єру та поділилася цінними порадами про те, як найефективніше використовувати студентські роки.

СВІТЛАНА МОХОНЬКО,

випускниця 2011 року, магістр із гостинності,

директор туристичної фірми «МакСіма тур»

664

Чому Ви обрали саме Східноєвропейський університет?

– Коли переді мною постало питання вибору навчального закладу, скажу відверто, довго не роздумувала, адже ще до закінчення школи знала, де саме хочу здобувати вищу освіту. Мій вибір – Східноєвропейський університет економіки та менеджменту. Побачивши рекламу про день відкритих дверей у цьому виші, мені одразу захотілося побувати там. І саме на дні відкритих дверей я зрозуміла, що це той університет, де я хочу отримати освіту. Що ж до спеціальності, то ще навчаючись у дев’ятому класі, мене захопив туризм. Відтоді я почала ним жити і про нього мріяти. Тому після закінчення школи я знала напевне, яку спеціальність обрати. Свої роки навчання (2006–2011) згадую як найкращі. Саме знання, вміння, навички, що я отримала, дали мені можливість підтвердити гасло Східноєвропейського «Освіта – сьогодні! Кар’єра – завтра! Успіх – завжди!».

– Якої думки Ви про викладачів університету?

– На мою думку, індивідуальний підхід до кожного студента з боку викладацького складу Східноєвропейського університету надавав впевненість у тому, що кожен студент – це передусім особистість. Об'єктивне оцінювання давало поштовх до більш глибокого вивчення своєї спеціальності. Цікаво подавалися теми лекцій, а з практичних занять можна було почерпнути чимало корисного і необхідного для подальшої трудової діяльності.

Як після закінчення університету склалася Ваша кар’єра?

– Ще навчаючись на 3 курсі, я почала працювати за спеціальністю. Свою роботу я обожнюю, адже вона дарує мені можливість щодня знайомитися і спілкуватися з новими людьми, обмінюватися досвідом. Моя робота спонукає мене багато подорожувати як в межах України, так і за кордоном. Все це – значний досвід і знання про країни, міста, їхні звичаї й традиції. Після закінчення університету, вже маючи навички роботи у сфері туризму, я відкрила власну туристичну фірму, де й продовжую працювати.

Які плани на майбутнє?

– Щодо майбутнього, то важко сказати напевно, що буде. Але я переконана в тому, що й надалі продовжуватиму працювати в туристичній галузі. Буду намагатися розробляти нові маршрути, розвивати туризм  на Черкащині і просто дарувати людям задоволення від подорожей.