“Хвиля-СУЕМ” йде на новорічну перерву у статусі лідера!

“Хвиля-СУЕМ” йде на новорічну перерву у статусі лідера!

Футзальній команді Східноєвропейського університету вдалося втримати лідерські позиції у 5-й грі цьогорічного чемпіонату. Хоча суперник (“Росава” із Канівського р-ну) змусив похвилюватися.

Заскочені в атаці, наші гравці пропустили два подібних голи із обох флангів. “Хвилясті” постійно тиснули на ворота опонентів, а ті, за першої ліпшої нагоди, вибігали в контратаки, де свого щастя шукав кращий бомбардир “Росави” І. Кисіль. Так закінчився перший тайм – 0:2 не на нашу користь.

У другій 20-хвилинці “Хвиля” ще стрімкіше накочувалася на ворота канівчан. Майже з флангу у “дев’ятку” цілить її кращий бомбардир – Микита Агарін. Невдовзі капітан Микита Осика зрівнює рахунок до 2:2 (перед поєдинком організатори відзначили Микиту, як кращого гравця попереднього туру з-поміж 24 команд турніру).

А далі були 6 останніх нервових хвилин. Команди пішли “у розмін” атаками, багато фолили. Чергова жовта картка призвела до дискваліфікації нашого воротаря Євгена Панченка на наступну гру.

Проте зароблений саме “Хвилею” штрафний удар дозволив Максиму Авер’янову вивести колектив Східноєвропейського вперед. “Росава” стала “розігрувати 5-го гравця” (воротар у полі), за що їх удруге за матч дальнім пострілом у порожні ворота покарав Агарін. У підсумку – 4:2. Вольова перемога “Хвилі-СУЕМ”, яка в статусі лідера йде на новорічну перерву.

 Щиро дякуємо вболівальникам за підтримку!

 Хвиля-СУЕМ 4 : 2 Росава (Гра від 26.ХІІ.2015)

3434 (4)
3434 (5)

Голи: Агарін (2), Осика, Авер’янов – Кисіль (2)

Попередження: Панченко, Соколенко – Орел.

 Відео голів та матчу, фотографії шукайте впродовж тижня – на сайті Черкаський спорт (cherkassy-sport.com)

 Увага! Наступна гра нашої команди вже 10 січня у палаці спорту “Будівельник”!

Мошни : Хвиля-СУЕМ (Початок о 20:00)

Календар усіх наступних ігор Хвилі можна скачати зі світлин до цієї новини!