Фахівці центру зайнятості провели профінформаційний семінар для студентів

Фахівці центру зайнятості провели профінформаційний семінар для студентів

Із принципами побудови кар’єри ознайомили студентів Східноєвропейського університету фахівці міського центру зайнятості. Значну увагу було приділено засобам мотивації у працевлаштуванні студентської молоді після закінчення вишу та презентації новітніх послуг Державної служби зайнятості.

Фахівець із профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Юлія Симошенко розповіла про стадії формування кар’єри, усвідомлені мотиви до її побудови, наголосила на важливій ролі стажування для набуття професійного досвіду.

Слухачі ознайомилися з діяльністю й послугами Державної служби зайнятості, тенденціями на молодіжному ринку праці, отримали практичні поради щодо планування та здійснення пошуку роботи, підготовки і проходження співбесіди з роботодавцем.

Окрім того, студенти довідалися про новітню послугу служби зайнятості, а саме онлайн-працевлаштування. Їм розповіли про особливості проходження онлайн-співбесіди, онлайн-інтерв’ю, запису відеорезюме.

Також фахівці центру зайнятості презентували майбутнім спеціалістам портали «Моя кар’єра» і «Труд», ознайомили з положеннями Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016–2020 роки.

Сподіваємося, що набуті знання допоможуть молоді знайти себе на сучасному ринку праці та самореалізуватися у професійному житті.