Для бажаючих взяти участь у щомісячному конкурсі Eсе Mindsketch

Для бажаючих взяти участь у щомісячному конкурсі Eсе Mindsketch

Портал VoxUkraine спільно з компанією «Київстар», Київською школою економіки та за медіапідтримки ЛІГАБізнесІнформ проводить конкурс MindSketch. Це щомісячний конкурс на найкращі есе, в яких аналізують важливі суспільно-економічні питання.

До участі в конкурсі запрошують економістів, дослідників, науковців, студентів, журналістів, фахівців різних галузей, які здатні аналітично мислити і викладати свої думки у статтях.

Переможець отримає приз у розмірі 8000 грн від партнера проекту – компанії «Київстар». Есе буде опубліковано на порталі VoxUkraine та в одному із провідних українських ЗМІ.

Кінцевий термін подання матеріалів – 30 жовтня 2015 року. Переможця буде оголошено 15 листопада.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати есе на адресу mindsketch.essay@gmail.com із темою VoxUkrainePrize. У листі має бути зазначена інформація про автора (ів), поточне і минулі місця роботи, науковий ступінь, вчене звання (для студентів – назва університету, інститут, курс навчання) і URL веб-сторінки автора (ів).

Вимоги до есе

1. Есе має містити постановку проблеми, аналіз її причин і можливі шляхи розв’язання.

2. Обсяг не повинен перевищувати 10 тисяч знаків разом із пробілами. У есе має бути анотація обсягом до 300 знаків, де стисло викладено головну ідею тексту і висновки.

3. У роботі неприпустимий плагіат. Усі цитати мають бути оформлені належним чином. Обов’язково повинні бути приведені джерела використаних в статті даних, таблиць, малюнків (графіків).

4. Мова роботи – українська або англійська.