Девід Еванс провів методичний семінар у Східноєвропейському університеті

Девід Еванс провів методичний семінар у Східноєвропейському університеті

22 квітня у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбувся методичний семінар всесвітньовідомого автора книг з питань викладання англійської мови,  досвідченого викладача і тренера, у минулому продюсера радіопрограми BBC World Service Девіда Еванса.

Зустріч була організована видавництвом National Geographic Learning і компанією «Лінгвіст».

Взяти участь у семінарі й подивитися на харизматичного лектора приїхали викладачі та вчителі англійської мови з усієї Черкаської області.

Девід Еванс ознайомив присутніх з двома сучасними пізнавальними курсами для викладання англійської мови від National Geographic Learning. Зокрема, курс «Life» орієнтований на підлітків та дорослих, які тільки розпочинають вивчення англійської мови, а курс «Close-up» рекомендований для учнів 9-11 класів спеціалізованих шкіл.

Учасники семінару із задоволенням долучилися до обговорення теми «Once upon a time… storytelling in the classroom». Девід Еванс поділився власним досвідом та ідеями щодо використання коротких історій під час занять із англійської мови, а також продемонстрував, як завдяки фотографіям, адаптованим текстам і відеосюжетам зробити їх мотивуючими та насиченими.

Питання, які розглядались на семінарі, були актуальні і цікаві кожному з учасників. Девід Еванс завоював серця присутніх не лише глибоким знанням предмету, а й своїм артистизмом, гумором, знанням психології та практичними підходами до того, як зацікавити студента (учня) вивчати англійську мову.