День студента

День студента

У листопаді в усіх вищих навчальних закладах відзначається Міжнародний день студента. Це свято було започатковано в 1941 році в Лондоні на міжнародній зустрічі студентів, які боролися проти фашизму.

День студента є символічним об’єднанням студентів усіх факультетів вузів. Цього дня вони розважаються, забувши про те, що незабаром – сесія.

Традиційно в навчальних закладах на честь цього свята проходять різноманітні заходи. Один з таких відбувся у місті Черкаси 14 листопада. ГО «Міська студентська рада» разом з активами ВНЗ міста провели цікаву розважальну програму в Черкаській обласній філармонії, охоче демонстрували свої знання, кмітливість, талант, світ захоплень, уміння знаходити вихід з різних непередбачуваних ситуацій. Юнаки та дівчата танцювали, співали, ставили гумористичні сценки, брали участь у конкурсах. Зі святом молодості, любові та веселощів черкаських студентів щиро вітали керівники ВНЗ, керівники обласних управлінь, викладачі та зичили їм успіхів у навчанні, натхнення, успішної здачі іспитів.